fbpx

ZAŠTO JE IME APARTMANA BITNO?

Ime apartmana je vrlo važan korak za postizanje optimalnih rezultata i izdvajanje od konkurencije. Osim fotografija i ocjena, nipošto ne smijemo zanemariti važnost naziva apartmana. Zašto? Donosimo vam nekoliko glavnih razloga, kao i primjere dobrih imena apartmana za sve prodajne kanale kao što su Booking.com, Airbnb, Expedia, itd.

Izbjegavati vlastita imena

Iznajmljivači često nazivaju apartman po sebi ili po članu obitelji. Ime apartmana za vas može imati sentimentalnu vrijednost, ali može umanjiti prepoznatljivost na tržištu. Postoji veliki broj apartmana istog naziva (npr. Apartman Ivana, Ana, Mario i slični) i postoje velike šanse da gost rezervira pogrešan smještaj. Naš savjet je da svom apartmanu date jedinstveno ime koje će gost putem booking kanala lakše uočiti, pronaći i upamtiti.

Izdvajanje od konkurencije

Za dobru popunjenost apartmana bitno je imati “ono nešto” što će vas izdvojiti iz mase. Ako je ime apartmana pamtljivo i efektno, gost vas može lakše pronaći. Veće su šanse da će prilikom rezervacije smještaja gost primjetiti apartman koji ima zanimljivo ime. Primjerice, Secret Garden će se gostu vjerojatno činiti zanimljivijim izborom od apartmana koji ima vlastito ime. Naravno, gostu je vrlo bitno da apartman ima dobre ocjene i njemu pristupačnu cijenu, ali kada tim dvjema stavkama dodamo zanimljivo ime, to čini apartman kompletnim i atraktivnijim za rezervaciju.

Prepoznatljivost

Prvi dojam je vrlo bitan i uvelike utječe na daljnji razvoj komunikacije. Pobrinite se da se istaknete u očima svakog gosta vašeg apartmana. Kao što je izgled smještaja, popraćen dobrim fotografijama vrlo bitan, zanimljivo i neobično ime je još jedan faktor kojim možete “kupiti” gosta i omogućiti mu da vas primijeti i zapamti još dugo vremena. Osim što jedinstveno ime čini vaš apartman atraktivnim na tržištu i lako pamtljivim gostu, donosi vam veću prepoznatljivost i bolju šansu za povratak istog gosta.

Apartmani kao brend

Društvene mreže su sveprisutan i moćan alat koji koristi značajan broj ljudi diljem svijeta. Bilo bi dobro da za vaše apartmane napravite profile na društvenim mrežama koje ćete redovito ažurirati. Aktivnošću i kvalitetnim sadržajem povećat ćete vidljivost vašeg smještaja. Ime apartmana je jedna od ključnih stavki koja pomaže da od svog apartmana napravite prepoznatljiv brend. Poznato je da pri stvaranju brenda morate imati nešto po čemu ćete se isticati u masi, a ime je nešto što vaš apartman može učiniti jedinstvenim.

Primjeri dobrih imena

Za vas smo izdvojili neke od primjera dobrih naziva apartmana:

– Odore di Mare

– Central and Quiet

– Blue Oasis

– Thousand Roses

– Dalmatian Gem

– Captain’s home

– Oasis Cypress

– Silencia i mnogi drugi.

Planirate se početi baviti iznajmljivanjem turističkog smještaja? Ovim objašnjenjima i primjerima vam želimo istaknuti važnost pažljivog odabira imena apartmana, te prednosti koje zanimljivo i jedinstveno ime apartmana može donijeti. Bez obzira na lokaciju apartmana: Neum, Mostar, Međugorje, Sarajevo, Vlašić, Jahorina, Ivanica, Trebinje, itd. ProBooker tim vam je uvijek dostupan za pomoć i koristan savjet.

Ako se već bavite iznajmljivanjem turističkog smještaja, javite nam se za suradnju.

Share:


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website

Pošalji nam poruku

Saznajte više o tome šta ProBooker agencija može učiniti za Vas. Popunite formular ispod i pošaljite pa ćemo Vas se javiti u što skorijem roku.

    Upit za suradnju
    X
    Pošalji poruku