fbpx

Prihvaćanje uvjeta

Ova web stranica, kao i njezine poddomene i popratni tiskani materijali (u daljnjem tekstu: web-mjesto) je u posjedu firme Digitalni partner d.o.o. Kneza Branimira 12, Mostar 88 000, BiH, ID 4227950580002 (u daljnjem tekstu PRO BOOKER). Korištenjem ove stranice, tj. bilo koje usluge, proizvoda ili informacija sadržanih u njoj, prihvaćate ove odredbe i uvjete korištenja i druge obavijesti ovdje objavljene. Ako se ne slažete s gore navedenim obavezama servisa, nemojte ga koristiti.

Točnost i pouzdanost podataka

PRO BOOKER se obvezuje poduzeti sve potrebne mjere u vezi s pružanjem točnih i visoko kvalitetnih informacija i ne odgovara u vezi netočnih informacija poslovnih partnera u vezi s njihovim promotivnim materijalima. Poslovni partner, tj. davatelj određene usluge na web stranici, vlasnik je ili ovlašteni predstavnik vlasnika oglašenog objekta / turističke usluge i kao takav ima svu potrebnu dokumentaciju za poslovanje. Poslovni partner, tj. davatelj određene usluge na web mjestu, dužan je pružiti točne i istinite informacije o svojim uslugama i jamčiti njihovu sigurnost, kvalitetu i zakonitost. Za sve eventualne izmjene treba se odmah obavijestiti vlasnika web stranice.

Pravo isključivanja

Ako naknada za navedene usluge nije izvršena, ili ako je materijal koji šaljete u sukobu sa zakonom ili ako procijenimoda treće strane nanose bilo kakvu štetu, pridržavamo pravo ukloniti web mjesto i sadržaj s web mjesta bez daljnjeg objašnjenja i bez ikakve obveze. U slučaju da korisnik web mjesta krši Uvjete poslovanja i tako na bilo koji način ošteti vlasnika web mjesta ili druge oglašivače, pridržavamo pravo ukloniti stranicu bez dodatnih objašnjenja i bez ikakve obveze.

Pravilo Odgovornosti

PRO BOOKER nastupa kao posrednik u rezerviranju smještajnih jedinica između gosta i iznajmljivača.

PRO BOOKER na bilo koji način nije odgovoran za štetu koju bi pretrpio gost ili osoba povezana sa istim ili pak glede stvari/predmeta u vlasništvu ili posjedu gosta (bilo da je šteta prouzročena u odnosu spram imovine ili integriteta/zdravlja gosta, i to bez obzira na uzrok i izvor štete).

Koristeći ovo web mjesto korisnik je upoznat s posredničkom ulogom PRO BOOKER-a kao i s pravilom odricanja odgovornosti PRO BOOKER-a te se odriče svakog prava potraživanja te i takve naknade štete spram PRO BOOKER-a.

Izmjena Uvjeta Poslovanja

Zadržavamo pravo izmijeniti Uvjete poslovanja kao i ostale uvjete bez prethodne najave ili obavijesti, a sve u svrhu kako bismo povećali kvalitetu web mjesta.

Za sve informacije u vezi ovih Uvjeta poslovanja, molimo vas da nas kontaktirate na slijedeći email: info@probooker.ba ili na:

Digitalni partner d.o.o. 

Kneza Branimira 12, 

Mostar 88 000, BiH, 

ID 4227950580002

Pošalji nam poruku

Saznajte više o tome šta ProBooker agencija može učiniti za Vas. Popunite formular ispod i pošaljite pa ćemo Vas se javiti u što skorijem roku.

    Upit za suradnju
    X
    Pošalji poruku