fbpx
Sinkronizacija kalendara i jednostavno upravljanje rezervacijama ProBooker rješenja za iznajmljivače smještaja ProBooker

Sinkronizacija kalendara i jednostavno upravljanje rezervacijama: ProBooker rješenja za iznajmljivače smještaja

Iznajmljivači smještaja suočavaju se s brojnim izazovima u upravljanju svojim objektima, a jedan od najvećih je koordinacija rezervacija iz različitih izvora npr. s Bookinga, Airbnba i vlastite direktne rezervacije.

ProBooker ima rješenje za ovaj problem s jednostavnim alatom za sinkronizaciju kalendara i upravljanje rezervacijama. U ovom ćemo blogu opisati kako ProBooker olakšava život iznajmljivačima smještaja i pomaže im da ostvare veću zaradu uz manje napora.

Kako ProBooker-ova sinkronizacija kalendara olakšava upravljanje rezervacijama?

Jedan od ključnih problema s kojima se iznajmljivači smještaja susreću je koordinacija rezervacija koje dolaze iz različitih prodajnih kanala, kao što su Booking.com, Airbnb, Expedia i drugi.

ProBooker nudi rješenje za ovaj problem s alatom za sinkronizaciju kalendara koji integrira sve prodajne kanale u jedan centralizirani kalendar. To znači da kad god dobijete rezervaciju iz bilo kojeg kanala, ona se automatski prikazuje u ProBooker-ovom kalendaru, a istovremeno se ažuriraju i svi ostali kanali kako bi se izbjegle dvostruke rezervacije.

Jednostavno upravljanje rezervacijama iz različitih izvora

ProBooker rješenje omogućuje vam da jednostavno upravljate rezervacijama koje dolaze iz različitih izvora. Bilo da se radi o rezervacijama koje ste sami napravili ili onima koje dolaze preko drugih agencija, sve se bilježi u jednom kalendaru.

Također, ProBooker vam omogućuje da ažurirate i unosite rezervacije koje ste napravili sami, kako bi svi kanali bili sinkronizirani.

Mobilna aplikacija za upravljanje rezervacija u stvarnom vremenu

ProBooker nudi i mobilnu aplikaciju koja vam omogućuje da pratite sve rezervacije u stvarnom vremenu, bez obzira gdje se nalazite. Aplikacija je dostupna za Android i iOS uređaje i pruža vam mogućnost da pratite dolaske i odlaske gostiju, kao i da unesete vlastite rezervacije.

Također, aplikacija šalje notifikacije o novim rezervacijama, što vam omogućuje brzo reagiranje i ažuriranje kalendara.

Povećanje prihoda uz ProBooker

Jedna od najvećih prednosti korištenja ProBooker-ovog alata za sinkronizaciju kalendara je povećanje prihoda. S povećanjem dostupnosti vašeg smještaja na različitim prodajnim kanalima, povećava se i broj rezervacija za vaš objekt.

ProBooker također nudi usluge vođenja prodaje, gdje svaki objekt dobije svog vlastitog prodajnog agenta koji se brine o popunjenosti objekta i maksimalnom broju prodanih dana.

Bez ekskluzivnosti i ograničenja u poslovanju

Suradnja s ProBookerom ne ograničava vaše poslovanje. I dalje možete sami popunjavati vaš smještaj putem svojih prodajnih kanala ili starim gostima. ProBooker nema potraživanja od vas za rezervacije koje sami napravite, što vam pruža fleksibilnost u upravljanju vašim objektom.

💡Iznajmljujete smještaj? ProBooker vam može pomoći!🌟

Više platformi = Više rezervacija 📈
Više rezervacija = Više prihoda 💰

👉Kontaktirajte nas za više informacija o suradnji:
📞 + 387 63 325 221
✉️ info@probooker.com
🌐 https://probooker.ba

Share:


Slične objave

kako-povecati-cijenu-iznajmljivanja-apartmana
Kako povećati cijenu iznajmljivanja apartmana?

Da li ste ikada razmišljali o tome kako povećati cijenu iznajmljivanja svog apartmana,...

5 najčešćih izazova za iznajmljivače smještaja i kako ih ProBooker rješava

Iznajmljivanje smještaja može biti unosan posao, ali dolazi s brojnim izazovima. Vlasnici smještaja...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website

Pošalji nam poruku

Saznajte više o tome šta ProBooker agencija može učiniti za Vas. Popunite formular ispod i pošaljite pa ćemo Vas se javiti u što skorijem roku.

    Upit za suradnju
    X
    Pošalji poruku