fbpx

ProBooker – mendažment turističkog smještaja

Kao vlasnik smještaja, želite osigurati maksimalnu dostupnost vaših smještajnih jedinica na različitim prodajnim kanalima. ProBooker je vaš pouzdan partner koji vam pruža usluge upravljanja smještajem na preko 20 globalnih prodajnih kanala, uključujući popularne platforme poput Booking, Airbnb, Expedia, HomeAway, Hotels.com, Tripadvisor, Agoda, Hotelbeds, Hometogo, Hostelworld i e-domizil.

Ako želite da vaš apartman bude dostupan na ovim prodajnim kanalima, javite nam se i mi ćemo se pobrinuti da vaš apartman bude prezentiran na najbolji mogući način.

Naš cilj je olakšati vam poslovanje i povećati prihode uz naše stručne usluge:

✅ Kreditne kartice: Omogućujemo naplatu kreditnih kartica gostima koji preferiraju takav način plaćanja.

✅ Kalendar: Integrirani kalendar za sve prodajne kanale i unos rezervacija koje vlasnik samostalno napravi, sve na jednom mjestu i sinkronizirano.

✅ Fleksibilnost: Nastavite samostalno oglašavati i popunjavati smještaj putem svojih prodajnih kanala ili starim gostima bez ekskluzivnosti.

✅ Vlasničko sučelje: Pregledno sučelje dostupno putem web stranice ili mobilne aplikacije s informacijama na jednom mjestu.

✅ Povećanje prihoda: Širenje dostupnosti vašeg smještaja online povećava broj rezervacija i prihode.

✅ Sinkronizacija: Cijene i raspoloživost se sinkroniziraju putem jednog kalendara na svim platformama na kojima je vaš smještaj aktivan.

✅ Vođenje prodaje: Osiguravamo svakom objektu vlastitog prodajnog agenta koji se brine o popunjenosti objekta i maksimalnom broju prodanih dana.

✅ Kontrola vlasnika: Izmjene na oglasima vrše se isključivo uz odobrenje vlasnika.

Bez obavezujućeg ugovora s ProBookerom i ograničenja u vašem poslovanju Suradnja s nama ne ograničava vas. ProBooker ne potražuje naknadu za rezervacije koje samostalno ostvarite.

Pratite sve vezano za Vaš objekt na ProBooker mobilnoj aplikaciji

Pratite dolaske i odlaske u stvarnom vremenu s obavijestima o novim rezervacijama. Unesite svoje rezervacije putem aplikacije kako biste osigurali ažuriranje dostupnosti na našim prodajnim kanalima.

 
 

Javite se za besplatne konzultacije

Zainteresirani za ProBooker usluge? Ako imate smještaj za iznajmljivanje (apartman, kuća s bazenom, vikendica, vila itd.), kontaktirajte nas za besplatne konzultacije. Rado ćemo vam pojasniti prednosti suradnje s ProBookerom.

Kontakt

+387 63 325 221

info@probooker.ba

Naša posvećenost vašem poslovanju čini nas idealnim partnerom za upravljanje turističkim smještajem. ProBooker vam pruža cjelovitu podršku i usluge koje će vam pomoći u ostvarenju većih prihoda i veće zadovoljstvo vaših gostiju. Kontaktirajte nas danas i započnite suradnju s ProBookerom za bolje poslovanje!

Pošalji nam poruku

Saznajte više o tome šta ProBooker agencija može učiniti za Vas. Popunite formular ispod i pošaljite pa ćemo Vas se javiti u što skorijem roku.

    Upit za suradnju
    X
    Pošalji poruku