fbpx
Villa Terra Nostra
Adresa:

Veljaci 132, 88326

Kontakt:

+387 63 063 623

Grad:

Veljaci

Share Project:

Villa Terra Nostra

Ova nekretnina nalazi se u mirnom dijelu i nudi klimatizirani smještaj, privatni bazen, terasu s roštiljem i besplatno parkiralište. Vila ima 2 spavaće sobe, veliki dnevni boravak i blagovaonicu, kupaonicu s perilicom rublja i tuš kadom, TV ravnog ekrana s brojnim kanalima, opremljenu kuhinju s hladnjakom, mikrovalnom pećnicom i pećnicom. Ispred zgrade se nalazi velika terasa sa pratećim sadržajem (stolni nogomet, trampolin, pikado, bicikli), vlastiti roštilj, te sunčalište sa ležaljkama. Cijeli objekt ima besplatni WiFi. Kuća ima natkrivenu vanjsku terasu i privatni bazen. Tu je i roštilj te prostor sa garniturom za odmor i ležaljkama. Kuća je klimatizirana i ima TV ravnog ekrana s kabelskim programima. Kuhinja je dobro opremljena.

Villa Terra Nostra nalazi se u Hercegovini u blizini grada Ljubuškog i hrvatske granice. Imanje se nalazi u ruralnom području, kuća i vrt su ograđeni krakom sa vlastitim pristupnim putem. Kuća ima natkrivenu vanjsku terasu i privatni bazen. Tu je i roštilj te prostor sa garniturom za odmor i ležaljkama.

Uz kuću se nalazi i veliki besplatni parking.

Pošalji nam poruku

Saznajte više o tome šta ProBooker agencija može učiniti za Vas. Popunite formular ispod i pošaljite pa ćemo Vas se javiti u što skorijem roku.

    Upit za suradnju
    X
    Pošalji poruku