fbpx
Villa Maria
Adresa:

Ilićka 144, Mostar

Kontakt:

+387 63 445 040

Grad:

Mostar

Share Project:

Villa Maria

Ova prekrasna kuća za odmor nalazi se uz slikovitu rijeku Radobolju, nudeći zadivljujući pogled i mirnu atmosferu. Objekt je potpuno izoliran i okružen bujnom zelenilom, pružajući potpunu privatnost i mir.

Kuća za odmor ima garažu za dva automobila i prekrasan bazen veličine 4×8 m s grijanom vodom i tušem. Gosti također mogu uživati u pogodnosti velikog plinskog roštilja Weber i vanjskog hladnjaka za piće.

Unutar kuće nalazi se ugodan dnevni boravak s kutom na razvlačenje i galerijski prostor s jednim bračnim i jednim posebnim krevetom. Dnevni boravak i galerija pružaju prekrasan pogled na bazen i travnjak. Objekt također uključuje kupaonicu, garderobu, vanjski WC i odvojenu kuhinju s blagovaonicom.

Bilo da tražite opuštanje uz bazen, uživate u večerama na otvorenom ili istražujete prekrasnu okolicu, ova kuća za odmor je savršen bijeg za vaš sljedeći odmor.

Pošalji nam poruku

Saznajte više o tome šta ProBooker agencija može učiniti za Vas. Popunite formular ispod i pošaljite pa ćemo Vas se javiti u što skorijem roku.

    X
    Pošalji poruku