fbpx
4
Adresa:

Ljubuski lisice 75, Ljubuski

Kontakt:

+387 63 445 040

Grad:

Ljubuški

Share Project:

Villa Antonija

Dobrodošli u našu predivnu vilu koja nudi udobnost, eleganciju i opuštanje. Ova luksuzna vila s bazenom je savršena destinacija za vaš odmor. Bazen je središnji dio ove vile, pružajući osvježenje i opuštanje tijekom cijelog dana. Možete plivati ili jednostavno uživati u suncu uz bazen.

Unutrašnjost vile nudi tri prostrane sobe. Svaka soba je elegantno uređena kako bi vam pružila miran san i ugodan boravak. Udobni kreveti i visokokvalitetni posteljina stvaraju atmosferu opuštanja.

Vila također ima praktičnu perilicu rublja, što je koristan sadržaj za održavanje svježine tijekom vašeg boravka. Osim toga, dobro opremljena kuhinja ima sve potrebne aparate i pribor, omogućavajući vam pripremu vlastitih obroka. Ne morate brinuti o povezanosti jer WiFi je dostupan u cijeloj vili.

Ova vila pruža sve što vam je potrebno za nezaboravan odmor i trenutke opuštanja. Dođite i uživajte u elegantnom okruženju koje će zadovoljiti vaše potrebe za udobnošću i pružiti vam umirujuće iskustvo.

Pošalji nam poruku

Saznajte više o tome šta ProBooker agencija može učiniti za Vas. Popunite formular ispod i pošaljite pa ćemo Vas se javiti u što skorijem roku.

    Upit za suradnju
    X
    Pošalji poruku