fbpx
Casa Nina
Adresa:

Klek bb, 88390 Neum

Kontakt:

+387 63 445 040

Grad:

Neum

Share Project:

Casa Nina

Skrivena od svih pogleda, na poluotoku Klek u blizini Neuma smjestila se idilična kućica za odmor. Casa Nina pruža bijeg od stresne svakodnevice, intimnu atmosferu i dubinski odmor za sve željne mira i tišine. Nalazi se na izoliranom mjestu, 5.3 kilometara makadamskog puta udaljena od Neuma.

Obuhvaća dvije spavaće sobe s dva bračna kreveta, dnevni boravak s kaučom na razvlačenje, kuhinju, blagovaonicu te kupaonicu. Na raspolaganju je i terasa sa stolom i klupama s koje puca čaroban pogled na more.

Također, na terasi se nalazi i roštilj za pripremu jednostavnih i vrlo ukusnih jela. Udaljenost od kuće do plaže je 500 metara uz mogući prilaz autom.

Poloutok Klek na kojem se smjestila naša Casa Nina iznimino je mirno mjesto, sa sveukupno 9 stanovnika. Put je makadamski, ali dobro održavan.

Budući da je slabo naseljeno mjesto, gosti Casa Nine će na plaži uživati bez ikakvih gužvi. Na poluotoku se također nalazi i beach bar.

Pošalji nam poruku

Saznajte više o tome šta ProBooker agencija može učiniti za Vas. Popunite formular ispod i pošaljite pa ćemo Vas se javiti u što skorijem roku.

    Upit za suradnju
    X
    Pošalji poruku