fbpx

Najčešće postavljena pitanja o ProBooker uslugama

Kako bismo vam pomogli da bolje razumijete ProBooker i naše usluge, sastavili smo popis najčešće postavljenih pitanja s odgovorima. Pročitajte dalje kako biste saznali više o tome kako surađujemo s vlasnicima smještaja kako bismo unaprijedili njihovo poslovanje i povećali prihode.

Koja je cijena ProBooker usluge?

Važno je istaknuti da ne naplaćujemo mjesečne ili godišnje naknade. ProBooker zarađuje isključivo od rezervacija ostvarenih putem naših usluga. Cijena usluge ovisi o karakteristikama objekta, njegovoj lokaciji te opsegu usluga koje pružamo. Za dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte.

Naplaćuju li se fiksni mjesečni troškovi?

Ne naplaćujemo fiksne troškove. ProBooker naplaćuje isključivo agencijsku naknadu u postotku od ostvarenih rezervacija koje dođu preko nas.

Reci mi ukratko što je ProBooker usluga?

ProBooker olakšava iznajmljivanje smještaja tako što brine o komunikaciji s gostima, upravlja kalendarima i cijenama na popularnim platformama kao što su Booking.com, Airbnb i Expedia, te vam omogućuje da zarađujete više novca uz manje napora, dok vi zadržavate potpunu kontrolu nad svojim objektom.

Mogu li surađivati s drugim agencijama ili samostalno iznajmljivati ako radim s vama?

Da, možete surađivati s drugim agencijama i samostalno iznajmljivati. ProBooker ne polaže prava agencijske naknade na takve rezervacije, a naš cilj je maksimizirati vaše prihode putem najvećih online kanala za rezervaciju smještaja.

Kako ću biti obaviješten o novim rezervacijama?

Primati ćete obavijesti putem e-maila i mobilne aplikacije (notifikacija) u stvarnom vremenu kako se rezervacije događaju. Također, te informacije bit će dostupne u vašem vlasničkom sučelju.

Tko naplaćuje rezervacije?

Naplate rezervacija vrši se ovisno o načinu plaćanja koji gost izabere tj. koje mu opcije plaćanja ponudimo.

Većina rezervacija plaća se gotovinom po dolasku u apartman, a u nekim slučajevima naplatu vršimo mi ili prodajni kanal, ovisno o kanalu. U tom slučaju, isplaćujemo vam vaš pripadajući neto iznos po pojedinoj rezervaciji. Sve je stvar izbora i dogovora s vlasnicima.

Kako ću naplatiti gostu karticu ako nemam POS uređaj u apartmanu?

Samo javite ProBookeru da Vaš gost želi platiti karticom i da mu naplatimo karticu koju je ostavio prilikom rezervacije. Tako je jednostavno 🙂

Tko postavlja i upravlja cijenama za moj objekt?

Početne cijene dogovarate zajedno s dodijeljenim Voditeljem prodaje za vaš objekt na temelju obostranog iskustva i raspoloživih informacija. ProBooker dalje upravlja cijenama uz vašu potpunu kontrolu i informiranost.

Koliko traje ugovor?

Ugovor se sklapa na period od jedne godine s mogućnošću automatskog produženja ukoliko se obje strane slažu. Ugovor se može prekinuti u bilo kojem trenutku uz valjan razlog.

Što ako već imam otvoren oglas, na primjer, na Booking.com?

Ako već imate oglas na online prodajnim kanalima, ProBooker ga može uz Vašu dozvolu prebaciti u svoj grupni račun. U slučaju raskida suradnje, možete svoj oglas dobiti natrag. Vaše privatne kanale rezervacija možete zadržati i dalje upravljati sami.

Koje su moje obaveze kao vlasnika objekta u našoj suradnji?

Ukratko, ako imate vlastite kanale rezervacija, očekuje se da redovito ažurirate vlastite rezervacije u vašem vlasničkom sučelju kako bi se izbjegao overbooking.

Nadamo se da vam je ovaj popis najčešće postavljanih pitanja pomogao da bolje razumijete ProBooker i naše usluge. Naš cilj je pružiti vam najbolju podršku i alate kako bismo zajedno unaprijedili vaše poslovanje i povećali prihode. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija, slobodno nas kontaktirajte.

💡Iznajmljujete smještaj? ProBooker vam može pomoći!🌟

Više platformi = Više rezervacija 📈
Više rezervacija = Više prihoda 💰

👉Kontaktirajte nas za više informacija o suradnji ili kliknite na link da pošaljete upit za suradnju:
📞 + 387 63 325 221
✉️ info@probooker.com
🌐 https://probooker.ba

Share:


Slične objave

Beneficije-rada-s-ProBooker-agencijom
Beneficije rada s ProBooker agencijom

Iznajmljivanje smještaja postalo je jedan od najprofitabilnijih biznisa. Ako tražite partnera koji će...

Top 10 tajni za uspješno iznajmljivanje smještaja ProBooker blog
Top 10 tajni za uspješno iznajmljivanje smještaja

U svijetu digitalnih rezervacija, iznajmljivanje smještaja postalo je popularan način ostvarivanja prihoda. Želimo...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website

Pošalji nam poruku

Saznajte više o tome šta ProBooker agencija može učiniti za Vas. Popunite formular ispod i pošaljite pa ćemo Vas se javiti u što skorijem roku.

    Upit za suradnju
    X
    Pošalji poruku