fbpx
Može li Vam ProBooker zaraditi više, dok vi radite manje

Može li Vam ProBooker zaraditi više, dok vi radite manje?

Samostalno iznajmljivanje turističkog smještaja može oduzeti jako puno vremena i često ne daje željene rezultate. Jeste li zainteresirani prepustiti posao profesionalcima?

Tvrtka ProBooker je svojim radom i iskustvom u potpunosti usavršila vlastiti model menadžmenta turističkog smještaja prema potrebama privatnih iznajmljivača. ProBooker maksimalno olakšava cijeli proces iznajmljivanja turističkog smještaja i donosi veći broj rezervacija po višim cijenama, uz uštedu vremena svojim klijentima.

ProBooker menadžment dolazi u paketu provjerenih usluga:

Online oglašavanje

ProBooker provodi optimizirano oglašavanje: smještajne jedinice postavljaju se na veliki broj online kanala za rezervaciju smještaja (Booking.com, Airbnb, Vrbo, Expedia, Google, Tripadvisor + smjestaj.probooker.ba i mnogi drugi).

Online prisutnost objekta je vrlo bitna jer omogućuje da smještaj ostvari maksimalne prihode. Za to se brine Account Manager za svaki objekt koji kreira ponudu prema onome što gost traži glede dužine boravka, broja osoba, pravila plaćanja i otkazivanja, udaljenosti od check in-a, senzonalnosti i drugo).

Komunikacija s gostima

Kvalitetna komunikacija s gostima donosi dobre recenzije, a dokazano je da recenzije imaju izravnu vezu s prihodima. Za to se brine Odjel korisničke podrške ProBooker-a, koji je dostupan i gostima i iznajmljivačima turističkog smještaja 365 dana u godini.

Vlasnikovo sučelje

Da bi olakšali iznajmljivačima uvid u rezervacije i druge pojedinosti njihovog smještaja u svakom trenutku, ProBooker nudi osobno Vlasnikovo sučelje putem mobilne aplikacije i desktop verzije. Sve informacije na jednom mjestu iznajmljivaču osiguravaju bolju organiziranost.

Iako se sve nove informacije glede rezervacija automatski šalju e-poštom, iznajmljivači koriste svoje osobno sučelje kao glavnu i jedinu platformu za svoje poslovanje. Vlasnikovo sučelje sadrži sve detalje rezervacija, dolaske, kalendar, cijene, račune, statistike, uz mogućnost da iznajmljivači samostalno ažuriraju (ne)raspoložive datume kao i da unose vlastite rezervacije (što je u našem poslovnom modelu dopušteno i to bez naknada).

ProBooker svojim klijentima jamči osobni pristup, iskreno partnerstvo, predanost i dokazani poslovni model.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.

  • +387 63 325 221
  • +387 63 085 740
  • info@probooker.ba

Share:


Slične objave

5-razloga-zasto-su-profesionalne-fotografije-vazne-za-vas-smjestaj
5 razloga zašto su profesionalne fotografije važne za vaš smještaj

Fotografije su prvi dojam koji gosti imaju o vašem smještaju i jedan od...

kako-povecati-cijenu-iznajmljivanja-apartmana
Kako povećati cijenu iznajmljivanja apartmana?

Da li ste ikada razmišljali o tome kako povećati cijenu iznajmljivanja svog apartmana,...

83 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website

Pošalji nam poruku

Saznajte više o tome šta ProBooker agencija može učiniti za Vas. Popunite formular ispod i pošaljite pa ćemo Vas se javiti u što skorijem roku.

    X
    Pošalji poruku