fbpx

Korištenje internetske stranice

 1. SKLAPANJE UGOVORA IZMEĐU TURISTIČKE AGENCIJE DIGITALNI PARTNER DOO I KORISNIKA WEB SITE-A

Pravila i uvjeti korištenja, te prihvatljivi načini ponašanja korisnika probooker.ba Internet stranica postoje radi zaštite korisnika probooker.ba usluga, turističke agencije Digitalni partner d.o.o. i ostalih korisnika Interneta od neodgovornih, uznemirujućih, ometajućih, a u krajnjim slučajevima i nezakonitih aktivnosti. Slijedeći uvjete korištenja, osigurat ćete sebi i drugim korisnicima ugodnije i produktivnije korištenje probooker.ba usluga.

Korištenjem ovih web stranica, odnosno bilo koje usluge iz “probooker.ba” ponude, prihvaćate ovdje navedena pravila i uvjete korištenja. Stoga Vas molimo, da uvjete korištenja svakako pročitate i poštujete, jer ćete u protivnom, zbog nepoštivanja istih, snositi posljedice propisane zakonom, odnosno ovim ugovorom. Ukoliko se ne slažete s pravilima i uvjetima korištenja ovih stranica, upućujemo Vas da ih ne koristite.

 1. SADRŽAJ WEB-a

Sadržaji i servisi na probooker.ba Internet stranicama su na raspolaganju korisnicima, posjetiteljima i poslovnim partnerima, a prema uvjetima određenim ovim ugovorom. Sadržaj i servisi na ovim stranicama su prvenstveno namijenjeni svim zainteresiranim za mogućnosti i razvoj BiH turizma.

Materijali objavljeni na probooker.ba Internet stranicama su komercijalnog i informativnog karaktera, a korisnici ih mogu koristiti isključivo u osobne svrhe. Svrha probooker.ba Internet stranica jest da zainteresirane korisnike kvalitetno informira o turističkoj ponudi u BiH. Mnoštvom informacija, tematskim grupacijama, te mogućnostima internog pretraživanja se želi osigurati potpuna dostupnost različitih informacija, koje će imati presudan utjecaj za korisnika prilikom odabira lokacije, smještaja i načina na koji će provesti svoj godišnji odmor.

Naročitu pažnju poklanjamo kvalitetnoj prezentaciji probooker.ba kapaciteta privatnog smještaja. Mnoštvo detaljnih informacija i fotografija vezanih uz objekt, interijer svake smještajne jedinice unutar objekta, terase, balkone, poglede sa objekta, okućnice i dvorišta, parkirališnog prostora, plaža najbližih objektu, te najljepših plaža u samom mjestu, te rivijere mjesta u kojem se objekt nalazi i svake od smještajnih jedinica daju realan uvid u smještajne kapacitete koji se želi rezervirati, te su kao takvi najbolja garancija otklonuća neugodnih iznenađenja pri samom dolasku.

 1. TOČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA

probooker.ba se obvezuje poduzeti sve razumne mjere u pouzdanom pružanju točnih i kvalitetnih informacija. No, ovim putem upoznajemo korisnika s činjenicom, da se pogreške, propusti i kašnjenja u ažuriranju podataka, te tipografske greške mogu pojaviti i bez odgovornosti “probooker.ba”.

S obzirom na činjenicu da sve informacije, podatke i fotografije vezane uz privatni smještaj prikuplja osoblje probooker.ba stoga odgovornost za pogreške, propuste i kašnjenja u ažuriranju tog dijela web-a probooker.ba preuzima na sebe, a sukladno općim uvjetima pružanja usluga smještaja u privatnim kapacitetima fizičkih osoba.

 1. OSOBNA I NEKOMERCIJALNA UPORABA DOSTUPNIH PODATAKA

Ovaj web site je namijenjen isključivo Vašoj osobnoj i nekomercijalnoj upotrebi. Nisu dozvoljene nikakve promjene, umnožavanje, distribuiranje, direktno prenošenje, prikazivanje, predstavljanje, reprodukcija, publiciranje, ovlašćivanje, kreiranje derivata, prodaja informacija, softvera, proizvoda ili usluga u vlasništvu ovog web site-a. Iznimku čini komercijalno korištenje web stranica od strane probooker.ba poslovnih partnera dogovoreno posebnim ugovorom o suradnji.

 1. ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA

Turistička agencija Digitalni partner d.o.o. je isključivi vlasnik idejnog i izvedbenog projekta, a sve softverske aplikacije na www.probooker.ba stranicama su u vlasništvu Digitalni partner d.o.o. i njegovih partnera. Autor svih informacija na portalu je probooker.ba u suradnji sa svojim partnerima. Oni sadržaji koji nisu vlasništvo probooker.ba bit će posebno istaknuti i označeni. Ako primijetite neke povrede autorskih prava molimo Vas da nas obavijestite o tome na e-mail: info@probooker.ba, kako bi iste bile povučene sa naših stranica, ukoliko ne bi postigli drugačiji dogovor sa autorom ili vlasnikom.

Sve fotografije, a posebice fotografije na kojima je otisnut zaštitni znak probooker.ba su isključivo vlasništvo probooker.ba. Autorsko pravo na sve materijale koji se nalaze na Internet stranicama pripadaju probooker.ba. Korisnik i posjetitelj probooker.ba ne smije kopirati ili koristiti informacije u komercijalne svrhe bez znanja i pismene dozvole probooker.ba. Sva prava su pridržana. Dopuštenje se daje medijskim subjektima i drugim turističkim agencijama-partnerima radi korištenja tih materijala isključivo u promidžbene, uredničke i informativne svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima, te Internet stranicama naših agencija-partnera, a sukladno sa dogovorom postignutim sa probooker.ba. Drugačija upotreba materijala sa probooker.ba Internet stranica nije dopuštena. Korištenjem materijala s Internet stranica, medijski korisnici i turističke agencije-partneri se obvezuju u potpunosti pridržavati ovdje utvrđenih ograničenja, uvjeta i zahtjeva, ukoliko posebnim ugovorom nije ustanovljeno drugačije.

 1. ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Vaša privatnost i komunikacija sa probooker.ba-om uživa potpunu zaštitu i to na način da Vaše osobne podatke tražimo jedino u slučaju kada iskažete interes za uplatom akontacije, odnosno konačnom potvrdom rezervacije, a kako bi smo izvršenu uplatu željenog smještaja mogli evidentirati na Vaše ime, te Vam poslati sve potrebne materijale na Vašu kućnu email adresu. Svi Vaši osobni podaci će biti proslijeđeni jedino pružatelju usluga u smještajnoj jedinici koju ste preko našeg sustava rezervirali.

Ovim putem Vas želimo obavijestiti da će Vaši podaci biti korišteni kako bismo Vas povremeno izvijestili o svim relevantnim promjenama koje se na probooker.ba -u budu događale. Ukoliko ne želite primati nikakve obavijesti o promjenama, pogodnostima i specijalnim ponudama na probooker.ba-u, molili bismo Vas da nas o tome obavijestite.

 1. SIGURNOST PODATAKA

Radi sigurnosti podataka na probooker.ba Internet stranicama smo osigurali da računalni sustav koristi programe koji prate posjete na mrežu, te prepoznaju neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni, te će se prema prekršiteljima primijeniti zakonom ili ovim uvjetima određene sankcije.

probooker.ba ne jamči za sigurnost i privatnost poruka poslanih putem elektronske pošte zbog nesigurnosti samog medija.

 1. ZABRANJENA ILI NEDOPUŠTENA UPORABA

Korištenjem ovog web site-a se obvezujete da podatke i informacije, a posebice fotografije, kao i bilo koje druge materijale u vlasništvu probooker.ba-a ili njegovih partnera nećete koristiti u zakonom zabranjene ili ovim uvjetima nedopuštene radnje ili svrhe.

 1. LINKOVI NA STRANICE TREĆIH

Ove Internet stranice sadržavaju i linkove na Internet stranice koje su pod nadzorom drugih fizičkih ili pravnih osoba. Ti linkovi su dostupni samo kao preporuka, odnosno potencijalni izvor dodatnih i opširnijih informacija. Budući da probooker.ba nema nikakav utjecaj na njihovu uređivačku politiku, ovim ugovorom se oslobađa bilo kakve odgovornosti za njihov sadržaj, te istinitost i točnost informacija koje se na njima nalaze.

 1. PROMJENA UVJETA KORIŠTENJA

probooker.ba zadržava pravo promjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave. Posjetitelji su dužni uočiti te promjene te im se pravovremeno prilagoditi.

Ovaj ugovor se primjenjuje dok ga jedna od stranaka ugovora ne raskine. Vi možete raskinuti ovaj ugovor u bilo kojem trenutku na način da prestanete koristiti ovu Internet stranicu i da uništite sve materijale koje ste sa nje “downloadirali”, isprintali, ili na bilo koji drugi način sačuvali.

 1. POSEBNE ODREDBE

Korisnik je suglasan da ovaj ugovor može biti prenijet na drugu osobu.

 1. SUDSKA NADLEŽNOST

Za sve zahtjeve i sporove koji bi mogli proizaći iz korištenja predmetnih materijala, nadležan je stvarno nadležni sud u Mostaru (Bosna i Hercegovina).

Korištenjem ProBooker stranice korisnik potvrđuje da je upoznat s Pravilima i uvjetima korištenja ProBooker i da ih u cijelosti prihvaća.

Rezervacijom smještaja sa stranice ProBooker korisnik pristaje na “Uvjete korištenja”.

Pošalji nam poruku

Saznajte više o tome šta ProBooker agencija može učiniti za Vas. Popunite formular ispod i pošaljite pa ćemo Vas se javiti u što skorijem roku.

  Upit za suradnju
  X
  Pošalji poruku