fbpx
Potreban vam je kalendar za vodenje rezervacija ProBooker

Potreban vam je kalendar za vođenje rezervacija?

Kalendar za vođenje rezervacija je važan alat za svakog iznajmljivača. Nažalost, mnogi iznajmljivači se suočavaju s problemom sinkronizacije svojih rezervacija na različitim prodajnim kanalima kao što su Airbnb ili Booking.com i unosom rezervacija koje su napravili samostalno. ProBooker agencija nudi rješenje za te probleme.

ProBooker agencija pruža jednostavno rješenje

ProBooker pruža iznajmljivačima jednostavno rješenje za vođenje rezervacija – kalendar za sve prodajne kanale i unos rezervacija koje vlasnik napravi samostalno. Sve na jednom mjestu i sinkronizirano.

Bez gubitka ekskluzivnosti

I dalje možete sami oglašavati i popunjavati svoj smještaj putem svojih prodajnih kanala ili starim gostima. Vlasnikovo sučelje dostupno je preko web stranice ili mobilne aplikacije, tako da imate sve informacije na jednom mjestu.

Povećanje prihoda

Koristeći ProBooker, povećavate dostupnost svog smještaja online za turiste diljem svijeta, što dovodi do povećanja broja rezervacija za vaš objekt. Sinkronizacija cijena i raspoloživosti kroz jedan kalendar na sve stranice na kojima je vaš objekt aktivan omogućuje vam da budete uvijek u tijeku s novim rezervacijama.

Mobilna aplikacija za praćenje dolazaka i odlazaka

Mobile aplikacija omogućuje vam da pratite dolaske i odlaske za vaš objekt u stvarnom vremenu i da dobivate notifikacije o svakoj novoj rezervaciji. Preko mobilne aplikacije možete također unijeti i svoje rezervacije koje ste napravili kako ti isti datumi ne bi bili dostupni na našim kanalima prodaje.

Isprobajte ProBooker i uvjerite se u prednosti

Ukratko, ProBooker agencija pruža vam alat koji vam omogućuje da efikasno upravljate rezervacijama za vaš smještaj i da povećate prihode. Sve na jednom mjestu i sinkronizirano, bez gubitka ekskluzivnosti na vašim prodajnim kanalima i gostima. Isprobajte ProBooker i uvjerite se u njihove prednosti.

Saznajte više o tome šta ProBooker agencija može učiniti za Vas.

Kontakt

+387 63 325 221

+387 63 085 740

info@probooker.ba

Share:


Slične objave

Rekordan porast rezervacija u 2023.?

Mnogi ljudi podcjenjuju posao iznajmljivanja privatnog smještaja, često misleći da se on događa...

Kako agencija ProBooker pomaže privatnim iznajmljivačima u BiH da uspješno iznajmljuju svoje nekretnine na Airbnb-u

Živimo u vremenu brzog razvoja tehnologije, gdje se sve više okrećemo digitalnom svijetu...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website

Pošalji nam poruku

Saznajte više o tome šta ProBooker agencija može učiniti za Vas. Popunite formular ispod i pošaljite pa ćemo Vas se javiti u što skorijem roku.

    X
    Pošalji poruku