fbpx
kako-povecati-cijenu-iznajmljivanja-apartmana

Kako povećati cijenu iznajmljivanja apartmana?

Da li ste ikada razmišljali o tome kako povećati cijenu iznajmljivanja svog apartmana, ali niste znali odakle početi? Čitajte dalje i saznajte kako poboljšati svoj apartman, poboljšati svoju online prisutnost, iskoristiti sezonu i broj dana iznajmljivanja kako biste povećali cijenu svog smještaja.

Evo nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći da povećate cijenu iznajmljivanja vašeg apartmana:

Unaprijedite svoj apartman – Ako želite povećati cijenu iznajmljivanja, važno je da vaš apartman bude što atraktivniji. To znači da trebate uložiti u njegovu opremu, udobnost i izgled.

Poboljšajte svoju online prisutnost – Danas većina ljudi traži smještaj preko interneta, stoga je važno da vaš apartman ima dobru online prezentaciju. Obratite pozornost na svoj profil na platformama za iznajmljivanje, kao što je Airbnb, Booking.com,  te na svoju vlastitu web stranicu i društvene mreže.

Iskoristite sezonu – Cijene iznajmljivanja apartmana obično rastu tijekom sezona, pa tako i vaša cijena može biti veća u vrijeme kada je veća potražnja.

Povećajte broj kreveta – Ako je vaš apartman veći i može primiti više osoba, možete razmisliti o povećanju broja kreveta i cijene.

Povećajte broj dana iznajmljivanja – Ako vaš apartman nije iznajmljen dovoljno često na duže razdoblje, pokušajte povećati minimalni broj dana za iznajmljivanje. Također, razmislite o ponudama za dugoročno iznajmljivanje, što može biti atraktivno za goste koji traže smještaj za duže razdoblje.

Ako se osjećate preplavljeno pokušajem povećanja cijene iznajmljivanja svog apartmana, agencija ProBooker vam može pomoći. ProBooker je agencija specijalizirana za iznajmljivanje apartmana i može vam ponuditi stručne savjete o tome kako povećati cijenu vašeg smještaja. Osim toga, ProBooker vam može pomoći s online promocijom i prilagođavanjem vašeg apartmana sezonskim fluktuacijama potražnje.

Ukratko, ako želite povećati cijenu iznajmljivanja svog apartmana, poboljšajte svoj apartman, poboljšajte svoju online prezentaciju, iskoristite sezone i povećajte broj ležaja i minimalni broj dana iznajmljivanja. Ako vam treba dodatna pomoć, obratite se agenciji ProBooker koja će vam pružiti stručne savjete i pomoći u povećanju cijene vašeg smještaja.

ProBooker

+387 63 325 221

+387 63 085 740

info@probooker.ba

 

Share:


Slične objave

Beneficije-rada-s-ProBooker-agencijom
Beneficije rada s ProBooker agencijom

Iznajmljivanje smještaja postalo je jedan od najprofitabilnijih biznisa. Ako tražite partnera koji će...

KOJI JE NAJBOLJI NAČIN ZA POSTIĆI POZITIVNO ISKUSTVO GOSTIJU U VAŠEM APARTMANU?
KAKO POSTATI DOBAR DOMAĆIN?

Preporuka je svom gostu uvijek biti na raspolaganju, pomagati mu ako je potrebno...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website

Pošalji nam poruku

Saznajte više o tome šta ProBooker agencija može učiniti za Vas. Popunite formular ispod i pošaljite pa ćemo Vas se javiti u što skorijem roku.

    X
    Pošalji poruku