fbpx
Inspirativne priče iznajmljivača Kako je ProBooker promijenio igru

Inspirativne priče iznajmljivača: Kako je ProBooker promijenio igru

U dinamičnom svijetu digitalne transformacije, iznajmljivači apartmana i ostalih oblika smještaja suočavaju se s raznovrsnim izazovima, uključujući organizaciju rezervacija i privlačenje gostiju iz različitih dijelova svijeta.

Međutim, uz adekvatnog digitalnog partnera kao što je ProBooker, iznajmljivači imaju priliku ne samo da se nose s ovim izazovima, već i da znatno poboljšaju svoje poslovanje.

Proučavajući stvarne priče iznajmljivača, otkrivamo na koji način ProBooker revolucionira industriju iznajmljivanja i postavlja nove standarde.

Kenan i 4 Seasons Vlašić Lux Apartment

Kenan 4 SEASONS VLASIC LUX APARTMENT Vlašić ProBooker
Kenan, 4 Seasons Vlašić Lux Apartments

Kenan, vlasnik 4 Seasons Vlašić Lux Apartmenta, dijeli svoje iskustvo kako mu je ProBooker olakšao poslovanje: “Sa ProBookerom moj oglas je aktivan na svim online stranicama za bukiranje. Ja se više ne moram brinuti za vođenje kalendara, cijena, komunikacije s gostima…

ProBooker pruža oglašavanje na više od 20 svjetskih prodajnih kanala poput Booking.com i Airbnba, i preuzima sve aspekte vođenja komunikacije s gostima. Ovo omogućava Kenanu da se posveti pružanju izvrsnog gostoprimstva bez brige o rezervacijama, cijenama i komunikaciji, što može biti vremenski zahtjevno i stresno. ProBookerov pristup sinkronizaciji kalendara i cijena osigurava da su svi oglasi ažurirani i da nema preklapanja rezervacija.

Ova usluga omogućila je Kenanu da se fokusira na ono što je najvažnije – pružanje izvrsnog gostoprimstva, znajući da su sve ostale operativne komponente u sigurnim rukama.

Radoslav M. i Apartments Phoenix (Ivanica, BiH)

Radoslav M Apartment Phoenix Ivanica ProBooker
Radoslav, Apartment Phoenix Ivanica

Radoslav, vlasnik Apartments Phoenixa na Ivanici, pohvalio je ProBooker za povećanje broja rezervacija: “ProBooker vodi oglase za moj objekt na svim online stranicama za bukiranje, zbog toga sam povećao i broj rezervacija. Sada se više mogu posvetiti gostu da bude zadovoljan boravkom u apartmanu.

ProBooker povećava vidljivost na globalnoj razini kroz iste te kanale, što dovodi do većeg broja rezervacija. Ova dodatna vidljivost omogućava Radoslavu da se fokusira na unapređenje kvalitete boravka za svakog gosta, što u konačnici rezultira većom zadovoljstvom gostiju i boljim recenzijama.

Damir P. i Apartments D&M (Neum, BiH)

Damir P Apartments DiM Neum ProBooker
Damir P., Apartments DiM Neum

Damir iz Apartments D&M-a iz Neuma ističe dodatnu sigurnost koju ProBooker pruža: “S ProBookerom sam dobio sigurnost u naplati gostima koji prekasno otkažu ili ne dođu kada su rezervirali.

ProBooker pruža dodatnu sigurnost s opcijom naplate karticama za slučajeve kad gosti prekasno otkažu ili ne dođu. Ovo smanjuje financijske rizike povezane s otkazivanjem i pruža veću stabilnost i sigurnost poslovanju. Uz to, pruža veću fleksibilnost i privlačnost smještaja gostima koji preferiraju plaćanje karticama.

Ovaj aspekt je ključan za iznajmljivače, jer minimizira financijske gubitke i osigurava stabilnost poslovanja, čime se smanjuju potencijalni rizici povezani s iznajmljivanjem samostalno bez suradnje s agencijom.

Tanja B. i Rooms Bačić (Neum, BiH)

Tanja B Rooms Bacic Neum ProBooker
Tanja B., Rooms Bačić Neum

Tanja, vlasnica Rooms Bačića, pohvalila je ProBooker za povećanje broja rezervacija ne samo tijekom glavne sezone, već i u pred i postsezoni: “Uz ProBooker sam uspjela povećati broj rezervacija u sezoni, ali i u pred i postsezoni.”

ProBooker povećava broj rezervacija ne samo u glavnoj sezoni već i tijekom predsezone i postsezone, što je ključno za maksimiziranje prihoda tijekom cijele godine. Ova usluga omogućava bolje iskorištavanje kapaciteta smještaja i povećanje ukupnih godišnjih prihoda.

Ovo je izuzetno važno za iznajmljivače koji teže maksimizirati svoje prihode tijekom cijele godine, a ne samo u vrhuncu turističke sezone.

Zaključak

Kroz ove stvarne priče, jasno je vidljivo kako ProBooker ne samo da pojednostavljuje upravljanje iznajmljivanjem, već i otvara nove mogućnosti za rast i uspjeh svojim klijentima.

Iznajmljivači koji su se odlučili za suradnju s ProBookerom ne samo da su poboljšali operativnu efikasnost svog poslovanja već su i unaprijedili iskustvo svojih gostiju, čime su postavili nove standarde u industriji iznajmljivanja.

Kontakt

Za više informacija o tome kako ProBooker može pomoći i vašem poslovanju, kontaktirajte nas za besplatne konzultacije ili nas pratite na Facebooku i Instagramu.

🚀 Kako Vam ProBooker može pomoći s upravljanjem Vašim apartmanom?
🌍 Oglašavanje: Osigurajte vidljivost na preko 20 online prodajnih kanala (Booking, Airbnb, Expedia, HomeAway,…)
🤝 Komunikacija s gostima: Naš tim preuzima komunikaciju s gostima sve do njihovog dolaska, olakšavajući vam proces.
💳 Naplata karticama: Pružamo opcije naplate karticama za veću sigurnost rezervacija, smanjenje otkaza i privlačenje gostiju koji preferiraju ovu vrstu plaćanja.
📆 Kalendar: Upravljajte svim rezervacijama na jednom mjestu bez komplikacija i preklapanja, čime ćete uštedjeti vrijeme i smanjiti stres.

Kanali na kojima ProBooker objavi svoje klijente

📌 Za sve dodatne informacije i kako postati dio ProBooker-a, kontaktirajte nas danas!
📞 Tel: + 387 63 063 623
📧 Email: info@probooker.com
🌐 Web: probooker.ba
✨ Uz ProBooker, podignite svoj smještaj na višu razinu i privucite više gostiju!

  Upit za suradnju

  Share:


  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Add Comment *

  Name *

  Email *

  Website

  Pošalji nam poruku

  Saznajte više o tome šta ProBooker agencija može učiniti za Vas. Popunite formular ispod i pošaljite pa ćemo Vas se javiti u što skorijem roku.

   Upit za suradnju
   X
   Pošalji poruku