fbpx

Hotel Novum: Luksuzni biser Jadrana u srcu Neuma

Smješten na očaravajućoj obali Jadranskog mora, Hotel Novum u Neumu (BiH) novi ProBooker partner, predstavlja savršenu destinaciju za sve one koji žele iskusiti nezaboravan odmor u modernom i elegantnom okruženju.

Ovaj hotel, dio ProBooker zajednice iznajmljivača, nudi vrhunsku udobnost, impresivne sadržaje i spektakularne poglede na kristalno čisto more.

Sobe i smještaj

Hotel Novum se ponosi širokim izborom luksuzno uređenih soba, dizajniranih kako bi zadovoljile potrebe i najzahtjevnijih gostiju. Prostrane dvokrevetne i trokrevetne sobe s balkonima pružaju dah oduzimajući pogled na Jadransko more, stvarajući savršen ambijent za opuštanje i uživanje.

Svaka soba je opremljena vrhunskim sadržajima, uključujući udobne krevete, elegantne kupaonice, flat-screen TVom i Wi-Fi, osiguravajući maksimalnu udobnost tijekom vašeg boravka.

Hotel Novum Neum ProBooker soba balkon
Hotel Novum Neum soba

Suradnjom s ProBookerom, Hotel Novum omogućuje gostima jednostavnu i sigurnu rezervaciju smještaja kroz različite online kanale, uz mogućnost naplate kreditnim karticama, pružajući dodatnu fleksibilnost i mir.

Restoran

Restoran hotela Novum pravo je odredište za gurmane. Moderno uređen i s toplom atmosferom, restoran nudi bogat izbor lokalnih i internacionalnih specijaliteta, pripremljenih od svježih i pomno biranih namirnica.

Veliki prozori restorana pružaju očaravajući pogled na okolni krajolik, stvarajući savršenu pozadinu za romantičnu večeru ili nezaboravno druženje s obitelji i prijateljima.

Hotel Novum Neum ProBooker restoran
Hotel Novum Neum restoran

Kongresna dvorana

Za one koji traže idealno mjesto za poslovne skupove ili privatna događanja, Hotel Novum ima rješenje. Vrhunski opremljena kongresna dvorana, koja može primiti do 200 gostiju, predstavlja savršen izbor za sve vrste događanja.

Uz potpunu klimatizaciju, brzi internet te najsuvremenije zvučne i rasvjetne sustave, dvorana pruža sve potrebne preduvjete za uspješno održavanje konferencija, seminara, vjenčanja i drugih posebnih prigoda.

Lokacija i aktivnosti

Hotel Novum se nalazi u srcu Neuma, jedinog bosanskohercegovačkog grada na Jadranskoj obali.

Ova jedinstvena lokacija omogućuje gostima da istraže čari ovog šarmantnog grada i uživaju u brojnim aktivnostima.

Hotel Novum Neum ProBooker pogled na more
Hotel Novum Neum pogled na more

Od šetnji uz obalu i kupanja u kristalno čistom moru, do posjeta povijesnim znamenitostima i degustacije lokalnih specijaliteta, Neum nudi nešto za svakoga.

Hotel Novum također organizira razne izlete i aktivnosti, omogućujući gostima da maksimalno iskoriste svoj boravak.

Pridružite se ProBooker mreži i unaprijedite svoje poslovanje

Uz povećanu online vidljivost i doseg do šireg kruga potencijalnih gostiju, ProBooker pruža usluge koje olakšavaju svakodnevno poslovanje, poput upravljanja rezervacijama, cijenama i dostupnošću.

Uz to, ProBooker omogućuje vlasnicima sigurnu naplatu putem kreditnih kartica i brine se o komunikaciji s gostima, pružajući vrhunsku podršku prije, tijekom i nakon njihovog boravka.

Kontaktirajte nas i saznajte kako možemo unaprijediti vaše poslovanje.

📞 Tel: + 387 63 063 623
📧 Email: info@probooker.com
🌐 Web: probooker.ba

  Upit za suradnju

  Share:


  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Add Comment *

  Name *

  Email *

  Website

  Pošalji nam poruku

  Saznajte više o tome šta ProBooker agencija može učiniti za Vas. Popunite formular ispod i pošaljite pa ćemo Vas se javiti u što skorijem roku.

   Upit za suradnju
   X
   Pošalji poruku