fbpx
Darovi-dobrodošlice-koje-će-svaki-gost-cijeniti

Darovi dobrodošlice koje će svaki gost cijeniti

Kao iznajmljivaču smještaja za odmor, vaš primarni cilj je da vaši gosti dožive nezaboravan boravak. Ali kako osigurati da se oni dobro osjećaju od samog početka?

Darovi dobrodošlice su izvrstan način da goste pozdravite i pokažete im da su dobrodošli. Uključivanjem malih pažljivo odabranih artikala, poput lokalne hrane ili ulaznica za događaje, možete stvoriti jedinstven i poseban doživljaj za vaše goste. Takve geste nisu samo pristojne, nego mogu dovesti i do povećanja ocjena vašeg smještaja.

Savršeni dar dobrodošlice

Savršeni dar dobrodošlice

Kada sastavljate dar dobrodošlice za goste, morate imati na umu nekoliko važnih stvari.

Prvo, svakako uključite predmete koje će gosti zaista htjeti koristiti i zadržati tijekom svog boravka. Predmeti kao što su male boce vina, kokice, slatkiši i lokalne darovne kartice siguran su izbor.

Još jedna stvar koju treba uzeti u obzir je određivanje budžeta za darove dobrodošlice. Morat ćete razmisliti o svakom od svojih kratkoročnih najmova i troškovima njihova održavanja. U skladu s tim odredite proračun za darove (skuplji ili dužni najam znači skuplji dar). Poklon košare ne moraju biti skupe da bi imale utjecaj. Kako biste smanjili troškove ovih darova, možete kupiti na veliko određene artikle koji su popularni kod raznih gostiju, poput slatkiša i drugih grickalica.

Budite kreativni u načinu kako ostavljate poklone u smještaju. Upotrijebite lijepu košaru ili kutiju i uložite malo truda u to. Također možete pokušati uskladiti estetiku sa svojim smještajem.

Ideje za darove dobrodošlice

rsz_1savršeni_dar_dobrodošlice_2Sada ćemo vam dati neke ideje o tome što kupiti i kako prezentirati svoje darove dobrodošlice:

Što uključiti

 • Trebali biste napisati pismo dobrodošlice za svoje goste. Personalizirajte ga na temelju njihovog imena i boravka, tako da znaju da ste to ostavili baš za njih. Ne zaboravite uključiti svoje podatke za kontakt i podsjetite svoje goste da vas mogu kontaktirati u bilo koje vrijeme tijekom njihovog boravka.
 • Pronađite nešto lokalno. Ako postoji omiljena lokalna trgovina kao što je pekarnica ili štand sa svježim proizvodima, možete kupiti te artikle i napraviti mali pladanj s tom hranom (i potaknuti ih da posjete te trgovine).
 • Mini napitci su omiljeni darovi za odrasle. Možete uključiti malene boce šampanjca ako znate da vaši gosti nešto slave, mini vina koja idu uz dasku za grickalice itd.
 • Uključite nekoliko malih opcija za njegu tijela poput lokalnih sapuna ili mini toaletnih potrepština.
 • Svježe cvijeće uljepšat će svaku prostoriju. Možete odabrati cvijeće koje će odgovarati izgledu vašeg interijera.
 • Stavite knjigu za goste. Ova bi knjiga trebala sadržavati informacije relevantne za boravak vašeg gosta, kao što su pojedinosti o prijavi i odjavi, prijedlozi za aktivnosti/hranu/iskustva u tom području i sve ostale korisne savjete za njihov boravak.

Iako postoji mnogo opcija za predmete koje možete uključiti u darove dobrodošlice, ovo su neki koji su obično najkorisniji i najpopularniji.

Ideje za izradu paketa

Ovdje je nekoliko ideja o tome kako napraviti pakete za različite vrste boravka.

Obiteljski boravak: Ako vam dolazi obitelj s djecom, napravite košaricu koja je prilagođena tome. U svoje pismo možete dodati mini vina za roditelje, slatkiše i grickalice za obitelj te prijedloge najboljih aktivnosti prikladnih za djecu u tom području. Možete čak napraviti košaru za roditelje i još jednu posebnu za djecu, koja može imati nekoliko malih igračaka, bojanki itd.

Parovi: ako vaši nadolazeći gosti planiraju romantični bijeg u dvoje, dodajte romantični štih u svoju košaricu. Šampanjac, čokolade, sireve i par prijedloga za domaće restorane koji će se uklopiti u tu romantičnu atmosferu.

Kupanje i more: Ako iznajmljujete u gradu na moru, možete osigurati neke stvari koje odgovaraju toj vrsti odmora. Stavite svoj dar dobrodošlice u posebnu izoliranu torbu, savršenu za plažu, i uključite predmete poput sunčanih naočala, kreme za sunčanje, višekratne boce za vodu i grickalice za plažu. Ovo može pružiti sve što je vaš gost možda zaboravio ponijeti.

Ovi darovi dobrodošlice namijenjeni su da vašim gostima pruže malo dodatne čarolije tijekom njihovog boravka. Oni bi trebali pružiti nešto jedinstveno i korisno. Prednosti postavljanja savršene košare s darovima pomoći će vašem smještaju da se istakne od konkurencije i da će se vaši gosti osjećati cijenjenima i posebnima. Odvojite vrijeme da saznate nešto o potrebama svojih gostiju i tako možete stvoriti savršen poklon dobrodošlice za svaku prigodu koji će ostaviti trajan dojam.

Share:


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website

Pošalji nam poruku

Saznajte više o tome šta ProBooker agencija može učiniti za Vas. Popunite formular ispod i pošaljite pa ćemo Vas se javiti u što skorijem roku.

  Upit za suradnju
  X
  Pošalji poruku