fbpx
Beneficije-rada-s-ProBooker-agencijom

Beneficije rada s ProBooker agencijom

Iznajmljivanje smještaja postalo je jedan od najprofitabilnijih biznisa. Ako tražite partnera koji će vam pomoći da povećate prihode iznajmljivanjem, ProBooker je idealna agencija za vas.

Naplata kreditnih kartica

ProBooker pruža mogućnost naplate kreditnih kartica za privatne iznajmljivače. Nije potrebno da imamo fizički karticu nego samo podatke s kartice koje gost ostavlja prilikom rezervacije . U 2022. godini 40% rezervacija naplaćeno je kreditnom karticom. ProBooker također omogućuje predautorizaciju sredstava prije check-in-a kao osiguranje da gost dolazi i naplatu ukoliko gost nije došao.

probooker-naplata-kreditnih-karticaBesplatno korištenje mobilne i desktop aplikacije

S ProBooker agencijom dobivate besplatnu mobilnu i desktop aplikaciju. Provjerite vrijeme dolaska gosta, iznos koji je potrebno naplatiti, status plaćanja i unos rezervacija u bilo kojem trenutku. Kalendar u aplikaciji vam omogućuje da pratite svoje rezervacije i one koje su došle preko ProBooker stranica (npr. Booking.com).

probooker-mobilna-aplikacijaMi smo Vaša produžena ruka u iznajmljivanju

U radu s ProBooker agencijom, za vas se ništa ne mijenja. Vi nastavljate raditi kao i prije nas. Zbog suradnje s ProBookerom nećete imati nikakvih ograničenja. Mi smo vaša produžena ruka u poslovanju gdje se trudimo prodati periode koji vi niste uspijeli i omogućiti maksimalnu prodaju prije i poslje sezone.

Ovi su samo neki od benefita rada s ProBooker agencijom. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte za besplatne konzultacije.

Kontakt

+387 63 325 221

+387 63 085 740

info@probooker.ba

Share:


Slične objave

Unaprijedite izgled svog apartmana: Savjeti za uspješno uređenje i opremanje

U današnje vrijeme, svatko tko se odluči za iznajmljivanje apartmana ili vile, mora...

Priprema smještaja za novu sezonu iznajmljivanja

Ako imate smještaj koji iznajmljujete, preporučujemo vam da pročitate ovaj članak i saznate...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website

Pošalji nam poruku

Saznajte više o tome šta ProBooker agencija može učiniti za Vas. Popunite formular ispod i pošaljite pa ćemo Vas se javiti u što skorijem roku.

    X
    Pošalji poruku