fbpx
8 savjeta za postati dobar domacin ProBooker

8 savjeta za postati dobar domaćin

Ako želite postati dobar i uspješan domaćin u iznajmljivanju privatnog smještaja, postoji nekoliko savjeta koje treba slijediti. Iznajmljivanje privatnog smještaja može biti izvrstan način za zaradu dodatnog novca, ali uspješno poslovanje u ovom sektoru zahtijeva određena znanja i vještine.

8 savjeta za postati uspješan domaćin

 1. Održavajte čistoću i urednost smještaja. Gosti očekuju da će njihov smještaj biti čist i uredan, stoga je važno da redovito održavate čistoću i urednost.
 2. Pružite dobro korisničko iskustvo gostima. To uključuje brzo odgovaranje na pitanja i zahtjeve gostiju, te pružanje detaljnih uputa o tome kako koristiti različite elemente u smještaju.
 3. Pružite lokalne preporuke. Gosti će vam biti zahvalni ako im pružite preporuke za restorane i atrakcije u blizini, te im pomognete da se snađu u novom okruženju.
 4. Održavajte svoj smještaj u dobrom stanju. Ako je vaš smještaj u lošem stanju, to će se odraziti na vaše recenzije i mogućnost privlačenja gostiju. Stoga je važno održavati svoj smještaj u dobrom stanju.
 5. Pazite na sigurnost. Sigurnost je važna za goste, stoga je važno da osigurate da je vaš smještaj siguran za goste.
 6. Pružite dodatne usluge ako je moguće. Ako imate prostora za to, pružanje dodatnih usluga poput doručka ili večere može se isplatiti i privući više gostiju.
 7. Unaprijedite svoju online prisutnost. Ako želite privući više gostiju, važno je da se pojavite na različitim online platformama kao što su Airbnb ili Booking.com.
 8. Budite dostupni za goste. Gosti će željeti imati kontakt s vama tijekom boravka, stoga je važno da budete dostupni za njih u slučaju pitanja ili problema.

Ukoliko se sve ovo čini previše zahtjevnim i ne znate odakle početi, agencija ProBooker može vam pomoći da postanete bolji domaćin i da uspješno poslujete u iznajmljivanju privatnog smještaja. ProBooker nudi usluge organizacije korisničkog iskustva, unapređenja online prisutnosti i mnogo više. Uz pomoć ProBookera, vaše iznajmljivanje privatnog smještaja može postati lakše i uspješnije.

Kontakt

+387 63 325 221

+387 63 085 740

info@probooker.ba

Share:


Slične objave

Top 10 tajni za uspješno iznajmljivanje smještaja ProBooker blog
Top 10 tajni za uspješno iznajmljivanje smještaja

U svijetu digitalnih rezervacija, iznajmljivanje smještaja postalo je popularan način ostvarivanja prihoda. Želimo...

KOJI JE NAJBOLJI NAČIN ZA POSTIĆI POZITIVNO ISKUSTVO GOSTIJU U VAŠEM APARTMANU?
KAKO POSTATI DOBAR DOMAĆIN?

Preporuka je svom gostu uvijek biti na raspolaganju, pomagati mu ako je potrebno...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website

Pošalji nam poruku

Saznajte više o tome šta ProBooker agencija može učiniti za Vas. Popunite formular ispod i pošaljite pa ćemo Vas se javiti u što skorijem roku.

  Upit za suradnju
  X
  Pošalji poruku